ILYSFDM !

Sabtu, 16 Februari 2013

Kembali ke hari-hari yang membosankan....


Assalamualaikum. Serious meluat tgk simbol 'caution' kt atas nih. Sorry eh, minta ignore je benda-2 tu. Tah la apa masalah dia, dulu tu doodles 'Assalamualaikum' cenggitu lah, sekarang dh jadi mcm tempat berbahaya plk -.- sapa-2 yg tahu mcm mana nk buang, tolong eh muncul dkt shoutbox sara. Tu haaa bear yg omey sebelah kanan tu lah shoubox itew ><' *kebanyakan org tak perasan shoutbox sara, mungkin tersembunyi kan kan kan? Ala, sekali sekala main nyorok-2 kannnn Thank You ;)

Okay! baru nk start tulis entry untk harini. Mcm tak tahu, hari persekolahan la! Kena tidur lmbt, bangun awal. hmm. K takboleh merungut, tak baik. Sedih sgt, dh takda org nk gossip-2, story-2 mlm-2 sebelum tidur. Kakak aku dh balik asrama. Bosannya! ERGHHH sedih sgt, nk story ngn sapa lagi nanti. Nak harap adik perempuan sorang lagi, mcm takda perasaan, lagilah bosan! Aiyooooo Takpe, yg penting tahun dpn aku dh nk amek espiem, kakak aku pun dh habis sekolah, FREEDOMMMMM! Takyah buat kerja rumah, mcm sapu sampah, basuh pinggan, jaga adik, kemas rumah. Dahh takyah takyah takyah! Time for me to relax my mind and focus on SPM. Yeayy! lambat lagi kan, sekarang baru bulan 2 -.- Rasanya hw dh habis. RASANYA lah. Well! kasut sekolah baru basuh tadi, ayah aku punya lah bising. He was like "Haihhh, apa la nk jadi ni, cuti seminggu baru harini nk basuh kasut sekolah ke kakngah?" haha aku ckp "Alaaa *merengek* okay lagi dari tak basuh. Kwn adik  ada yg tak basuh kasut sekolah berminggu-minggu okay ja, pandai jgk. Ada lagi org puji 'woihhh, stailnyaa kasuttttttt!' Okay ja, yah" Ayah aku usha mcm nk makan aku ja, terus lari masuk bilik xD Tengok, ayah ckp sepatah, aku jwb berpatah-patah. Hmm, children nowadays~ Tu yg masa kecik-2 selalu kena tibai kan. No wonder lah. Lagi satu, mmg konfem pnya dkt assembly cikgu mesti ckp 'Selamat kembali ke sekolah girls, how's your holiday? Ada yg bercuti ke luar negara?' Murid-2 pun 'Takkkkk, boring!' 'Tak pergi mana-2!' 'Ayah kerja!' 'Duduk rumah habiskan homework!' Dan mcm-2 jwpn lagi, sehingga lah pnp berjalan setengah jam kemudiannn.... that's all. Byeeee









"Nothing great ever came that easy."- Sarah





SUKA? LIKE LAH! TENKIUUU

3 mengomel disini:

IFA Athirah berkata...

x bole blah yg 2nd tu.!ahaha. same le dgn sayee

Ania berkata...

Blognya keren! Apa Anda mau mengembangkan dan mempromosikan blognya lagi? Kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya. Kami tidak terhapus filenya dengan waktu batas. Coba servis kami tanpa registrasi:)

Ania berkata...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

Catat Ulasan

Assalamualaikum :)
*nak komen eh? sila-2 jgn memalu ok? peace!

Copyright@HAK MILIK ASLI DARI MISS SARA