ILYSFDM !

Rabu, 20 Julai 2011

SUNTIKAN HPV MENGGANASSSS !!! arghhhhh !!


hye! ehh? asal tajuk emo sgt weh? okay chill. sebenarnya harini aku ngn rakan seperjuangan aku kna cucuk. shaket dohh. kau ape tau? :P *alamak, sorry weh, kau tak susah kn? peace!* Okay, suntikan start pukul 8.30 maybe! aku tak amek tau sgt kann? misi tuh bapak garang ==" *GRRR!* belum disuntik dah kena marah. haishhh, nih khas untuk misi tau; *baca bawah :P*


MS *cewahh aku pun ada nama glamourr jugakk :P*: Misi, pagi-2 tak baik marah-2. Lagi-2 mrah kt kami semua nih, dh la nak kna cucuk japgi marah-2 pulokk, frust la kmi nnti miss. (merenggek mcm budak kecik plus buat muka mintak penampar :P) *ehh jap. knapa tetiba "miss" tahukah anda misi tersebut belum berkahwin? tetttt xD* 


Okay be serious please! :) Kawan aku org PERTAMA kena *terserlah tak "kesungguhhan" dia kt situ? xD* Orang semua takut-2 nak pegi, dia pegi dulu, tapi takleh bahan dia sgt, okay hapa sikap mcm tuh. confident kann? :D tak mcm hampa semua. gegeh ja *hampa dah kud, aku tak :P haha* misi marah tau kalau buat takut-2. nak lari mna sis? semua kena! kehkeh~ *busuknya hati aku, sobs sobs :'(* Aku mmg dah plan nak update harini, lama kud tak update asyik bukak then usha berapa bnyak follower :D haha. perkara biasa la tuh kan? haha. Aku dalam org ke- 13 mcm tuh la. haa, tak igt sgt, dlm duk takut takan nak p kira plk kann? pastuh dah kena cucuk, baru tau rsa time nak cucuk tuh yg best. bca mcm-2. perasaan aku bercampur-aduk tak terkata betapa serammnya aku masa tuh. yg kirin *kawan :)* duk tayang muka takut kat aku, hmm! aku apa lgi, lagi gabra la. tapi, time tuh kirin soh aku bca ayat apa-2 supaya tak jdik mcm-2 lepas suntikan nnti. kita taktau apa akn jadik nnti bukan? so, persediaan :D 


Then, dah kena cucuk, misi suruh rehat. takut jadik apa-2. sbb effect dia bnyak. klau tak betul-2 habess la kan? so, kena jaga-2. then, time rehatt tuh yg suka tuh, tengok budak-2 lain plk cucuk, waduhhhh. yg tak tahan reaksi muka masing-2 takbole blah! hahahah. jahat wehh :P tapi siyes! aku mengekek dgn yana, aya, shuhaidah and suriana time tuh. aduyyy. taktahnn btw kau. xD *ehh, jap-2. kirin mana? kirin tak kna cucuk, dia kan "BUDAK BARU" ==" so, dos 1 pun dia tak sempat. so, takboleh terus bagi dos ke-3. dari sihat terus sakit nnti lagi susah kann?. syut! muluttt! cabai bru tau :P* hmmm. tapi! yang paling aku TAK suka time misi tuh "HALAU KELUAR" *perkataan yg sesuai dgn apa yg dia buat.* yg dah cukup time rehat tadi. tengok apa dia ckp, aku igat kud :P


MS (bukan aku, nih MISI SINGA! xD, jahat weh :P) : sapa yg dah lama rehat? sapa? *ada sebahagian angkat tangan.* balik! balik! org lain plk nak duduk. *muka BENGIS terserlah ;(*


SEE !!! tak rsa bara ka? misi harituh bagus lagi. haishhh. menusuk kalbu betoi. hmmm. then, semua balik kelas and belajar mcm biasa dalam keadaan TAHAN SAKIT! kannn? :D haha. best! kbye! xoxo :* salam .

SUKA? LIKE LAH! TENKIUUU

0 mengomel disini:

Catat Ulasan

Assalamualaikum :)
*nak komen eh? sila-2 jgn memalu ok? peace!

Copyright@HAK MILIK ASLI DARI MISS SARA