ILYSFDM !

Selasa, 15 Mac 2011

Lelaki tak patut ada blog ? WTF .


Hey segak ! perghh , pedehkan tajuk kali ni , yup ! tapi , itu la yang digossip kan sekumpulan manusia yang suka mengumpat ni , Sara tahu je sapa budak-budak yang *TAK MATANG DAN BERLAGAK BAGUS* tu . Tapi , biarlah , tak nak besarkan masalah . Time Sara jalan-jalan dekat facebook tadi , ternampak status sorang budak ni ;


"Haishhh , ade ke patut lelaki ada blog ?! pompuan boleh terima la gak , Blog tu bukan macam diary ke ?! pompuan yelah ada diary , lelaki ada diary ?! haishh , tak patut ."


Then , apa lagi , ramai gak la yang like status tu . Biar jelaa lelaki nak ada blog , ikut trend laa katanya kn ? janji tak ganggu hidup korang kn ? Apa la sebenarnya manusia-manusia ni nak . Haishh , tak habis-habis jaga "tepi kain orang" . Then , yang paling laknatnya , kaitkan sekali kita-kita yang tak salah ni , biarlah kitaorang nak follow and suruh orang follow kita balik , sapa pun tak rugi kan ? Anyway , Sara memang pegang ni "I'm follow yours , you follow mine" , Itu yang terasa sangat ni . grr ! . By the way , muka-muka budak tu , suma baek2 , tapi , apakan daya , syaitan bertopengkan manusia . Huh ! apa-apa pun , korang yang baca ni , jangan jadikan ni satu isu atau apa , Sara just nak sharing2 dengan korang , yelaa agar rasa geram ni reda sedikit kan ? hurmm , mak dah bising , sebelum agin taufan datang baek Sara chaw dlu , ok readers ! fafai ! muah** .
SUKA? LIKE LAH! TENKIUUU

6 mengomel disini:

DaRk ViRusZ berkata...

hahahaha..dorg x open minded la 2..n kurg sgt jengok2 blog..taw lyn fb je kot..tgk la bloger plg femes sape..ben,zack...kn laki tu..ngee~

Siti Sarah berkata...

yayaya . haishh . slp2 tade blog truss , terbaekk .

sukehatiaku berkata...

org yg fikir mcm tuh mknenye akal nye penddek. :)

Siti Sarah berkata...

yeah ! setuju bnget sikk :)

RaraTan berkata...

hahaha. sengkek betul fikiran dorang yep. diary tu kan benda personal, blog ni lebeh kepada open. laen tu blog dengan diary. ish3

Siti Sarah berkata...

itu laa psll , tapea , kasi chance :) bwu na knal erti "blogging" laa tuu xDD

Catat Ulasan

Assalamualaikum :)
*nak komen eh? sila-2 jgn memalu ok? peace!

Copyright@HAK MILIK ASLI DARI MISS SARA