ILYSFDM !

Selasa, 15 Mac 2011

I'M NOT SINGLE ! !


Hey chumel ! mengancamkan tajuk ni , HAHA . Akhirnya , hati Sara terbuka luas untuk sorang mamat "NOH HUJAN" ni , HAHA . Dia minat giler dengan si noh tu , haishhh . apa-apa pun , yang penting dia sentiasa sayang Sara kan ? hurmm , tapi , setakat ni yang Sara tengok dia caring , loving and whatever ==' HAHA . Dia tak berapa hot macam boyfie korang , yang penting dia ikhlas ja .. Itu ja yang Sara nak dari dia :)




"Baby , syg cyg b taw ! jgn maenkan aku ! nanti aku lesing kaw ! !"  






fafai dear ~ g.t.g ! daa ~
SUKA? LIKE LAH! TENKIUUU

6 mengomel disini:

♥sophie♥ berkata...

be happy owezz beb =)

Siti Sarah berkata...

thanks yaw ! muah2**

♥sophie♥ berkata...

wc bebeh ;))

Siti Sarah berkata...

:D

lilyaya berkata...

hepy together =))

Siti Sarah berkata...

Thanks yunk :) InsyaAllah :)

Catat Ulasan

Assalamualaikum :)
*nak komen eh? sila-2 jgn memalu ok? peace!

Copyright@HAK MILIK ASLI DARI MISS SARA