ILYSFDM !

Selasa, 22 Mac 2011

Aku buad baek nan ang , ang pijak pala aku !


Hey readers , sorry , tajuk kali ni terlampau ganas , tapi , sara tak tujukan at korang :) sara tujukan at orang yg mngutuk sara at belakang and yg plg "ta bule blahh" nya , dy kutuk dpn BFF sara sendiri *BFF sara tak tumpang sekaki , just dengar and simpan dlm otak story tuu , then , bila dia jumpa sara dia ceritakan segalanyaa dan ianya amatlah jelas !*

Sara tataw apa yg sara dah buat at pompuan tuu *Ni bukan pasal rebut2 balak uke* sampai dia ckp sara mcm2 , meh nak story at korang apa yg dia ckp at sara ;

-Dia ckp Sara "gedik , mentang2 follower at blog Sara dah ramai , Sara promote suma orang follow blog Sara" *nampak sangat dia jeles kn?* anywy , Sara bkn suruh korang follow free2 je , sara pun da follow korang kan ? so , tadak hutang sapa2 laa , and , sapa pun tak rugi :)

yeahh ! itu laa yg dinamakan manusia , suka kutuk orang , anyway , sara sendiri pun penah kutuk org , tapi , sara tak penah ckp diorang gedik atau ap ja laa , *tak senang tulis at sini , sbb follower sara semuanya baek2 kn ?*  haishh , tapi , sara memang salute at budak tuu laa , dia memang pandai , tapi perangai yg buat dia jadi mcm budak2 tadika xDD

Apap2 pun , sudah2 laa kutuk org , nanti takut Tuhan amek balek suma keistimewaan dia jaa , Sara tak rugi , dian yg rugi , so , apa2 pun , jgn pkir bkn2 , sara just nak hilangkan rasa geram *sebelum aku pi jerit depan muka ang* and Sara just nak share nan korang :) semua manusia melakukan kesilapan tanpa kita sedari , so , apa bule buat , cara dia sama sekali tak betul kalau nak menegur kesilapan Sara . :)

Huh ! penant suda menaipp , aduyy , uke laa korang , maw chaw ! fafai :*
SUKA? LIKE LAH! TENKIUUU

2 mengomel disini:

♥misz nana♥ berkata...

abaikan saja owang macam tuh..

Siti Sarah berkata...

yeahh , tpi , sebelum dibiarkan , kita maw kasi ajr dulu ! bru bule biarkan ;)

Catat Ulasan

Assalamualaikum :)
*nak komen eh? sila-2 jgn memalu ok? peace!

Copyright@HAK MILIK ASLI DARI MISS SARA